Moet je een leuke activiteit verzinnen om gezellig met een groep vrienden weg te gaan? Dan is het een leuk idee om in een bootje te gaan varen. En wat is dan beter dan dit te doen door de grachten van Amsterdam? Een sloep huren Amsterdam zorgt ervoor dat je lekker de vrijheid hebt om de stad door het water te ontdekken. Je kunt aanmeren op de plekken waar dit toegestaan is en genieten van een lekkere pauze op het terras. Natuurlijk kun je ook lekkere hapjes op de boot meenemen bij een sloep huren Amsterdam. Hier horen drankjes bij en veel gezelligheid. 

Verschillende soorten sloepen

Maar wat is een sloep dan eigenlijk? Een sloep is een bepaalde soort boot waar een lekkere loungebank inzit. In zo’n bootje kun je genieten met een aantal vrienden. Je hebt verschillende soorten sloepen. Denk aan de wat eenvoudigere sloepen waar je niet overdekt kunt zitten. Daarnaast heb je ook ruimere sloepen waarbij je naar binnen kunt of een overdekt stuk hebt. Een sloep huren Amsterdam kan dan ook voor verschillende groottes. Denk aan een groep van 12 vrienden, maar ook voor en gezin van 6 mensen is het aan te raden. Wil je een sloep huren Amsterdam? Doe dit op tijd, want de beste sloepen gaan anders aan je neus voorbij.

Heb jij al ervaring?

Een sloep huren Amsterdam heeft natuurlijk wel wat zaken waar je op moet letten. Zo is het handig om iemand aan boort te hebben die de tocht goed in de gaten houdt. Dit kan de bestuurder zijn, maar ook iemand die ernaast zit met een kaart. Zo weet je goed waar je heen vaart en waar je wel en niet mag komen. Daarnaast is het ook aan te raden om voor een bestuurder te gaan die weet wat hij of zij doet en al wat ervaring heeft. Een sloep huren Amsterdam betekent namelijk dat je met smalle grachten te maken krijgt. Het maken van schade of schade krijgen aan de boot is natuurlijk niet wat je wilt. Maak het een dag om nooit te vergeten.

Pin It on Pinterest