Veel Nederlanders vinden het leuk om naar Amsterdam te gaan omdat er veel te vinden is en de stad nu eenmaal bruist, zeker in de zomer. Dan is ook het meest geschikte moment aangebroken om een boot te huren in Amsterdam en lekker over de grachten te varen. Bij Adams Boats Amsterdam kun je heel goed een boot vinden waarmee dit allemaal te doen is. We nemen in deze tekst met je door hoe het huren van een boot gecombineerd kan worden met een aantal activiteiten in de stad.

Rondvaren door de grachten 

In de eerste plaats is het natuurlijk superleuk om met de boot door de grachten te varen omdat je zo een totaal ander beeld van de stad krijgt vanaf het water. Dan zie je toch net even weer andere dingen dan wanneer je op straat loopt. Het is mogelijk om met je boot aan te meren en dan vervolgens ergens wat te gaan eten of drinken. 

Musea in de stad 

Het is superleuk om een museum te bezoeken wanneer je ervan houdt. In Amsterdam is het meer dan mogelijk om een aantal leuke musea te bezoeken zoals het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum. Het eerste museum richt zich op de wat oudere kunst, terwijl het tweede museumzicht meer richt op de kunst van de 19e eeuw. 

Culinaire hotspot 

Wanneer je honger gekregen hebt van al dat varen is het erg lekker om in Amsterdam uiteten te gaan, en dit kan ook heel goed daar, want het is zoals we wel kunnen zeggen een culinaire hotspot. 

Verschillende keukens van over de hele wereld zijn in Amsterdam gevestigd en klaar om geprobeerd te worden door hongerige matrozen die over de Amsterdamse grachten gevaren hebben de hele dag.

Dus wanneer je het leuk vinden om een boot te huren, doe dat dan bij Adams Boats in Amsterdam. Veel plezier ermee en maak er iets leuks van!

Pin It on Pinterest