Wil je graag een dagje vrij omdat het, ondanks het thuiswerken, het toch lekker is om er eventjes tussenuit te gaan? Dan kan je misschien wel wat tips gebruiken. Daarom hebben we in deze blog een aantal leuke en bijzondere ideeën voor hoe je je vrije dag kunt besteden.

Nota bene dat dit bericht bedoeld is voor volwassenen en dat sommige van deze tips niet bedoeld zijn voor minderjarigen!

Tip #1: Ga op seksdate

Inmiddels zitten we allemaal al enige tijd thuis. De meeste mensen zijn al bijna een jaar niet echt meer onder de mensen geweest. Dat kan, zeker wanneer je single bent en/of alleen woont, heel vervelend zijn. Mensen hebben namelijk behoefte aan fysiek contact en dat is de afgelopen periode wat lastig geweest. Heb je een dagje vrij en wil je graag met iemand afspreken? Overweeg dan op (seks)date te gaan. Kijk op de website van ondeugende.date voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een sexdate Drenthe.

Tip #2: Geniet van de natuur

Als je een beetje iemand bent die toch liever wil genieten van het lekker alleen zijn, dan kan dat prima op een andere plek dan waar je de afgelopen maanden hebt gezeten. Nu het volop lente is, kun je genieten van de prachtige geluiden van de vogels, de kleuren van de bloemen en de geuren van de planten. Ga er daarom eens lekker op uit en maak een prettige boswandeling.

Tip #3: Doe een drankje en een hapje op het terras

Inmiddels zijn de terrassen weer open. Dat betekent dat iedereen die dat wil in principe mag gaan genieten van een heerlijke hapje en drankje. Goh, wat hebben we dat allemaal gemist zeg! Zoek daarom lekker de drukte op als je hier zo’n tijd naar hebt uitgekeken en geniet van het zonnetje en de levendigheid.

Pin It on Pinterest