Ben je heerlijk op vakantie in Flevoland? Het maakt niet uit of je alleen met je partner op vakantie bent, je hele gezin of gezellig met vrienden. Er is genoeg te doen. Van een heerlijk dagje rondlopen tussen de bloemen, de vlinders en de vogeltjes in de Orchideeën Hoeve tot een dagje winkelen in Batavia Stad. In deze blog vertellen we jou wat je niet mag missen tijdens je vakantie.

Walibi Holland

HARDGAAN in Walibi Holland, wie wilt dat nou niet? In dit attractiepark is er genoeg spanning en sensatie voor iedereen. Ga je op pad met kleine kinderen? Dan is Walibi Play Land de plek voor jullie. Ga je juist met oudere kinderen, vrienden of je partner op pad? Dan zijn er genoeg attracties die ook jouw hart sneller laat kloppen van de spanning.

Batavialand

Voor een dagje uit in Lelystad, ga je naar Batavialand. Dit museum is ontzettend leerzaam voor jong en oud. Je leert meer over het leven op een VOC-schip in de 17e eeuw, de wereld van 7.000 jaar geleden en de ambachten van honderden jaren geleden.

En is een museum niet genoeg voor een dagje uit? Combineer het dan met een bezoek aan Bataviastad.

Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet: de plek in Flevoland waar je ruim 250 merken vindt met een breed gevarieerd aanbod aan mode, keukenwaar en accessoires. De fashion outlet vind je vlak naast het museum Bataviastad en is daarom de perfecte combinatie voor een dagje uit.

Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

In Zeewolde is het magische pannenkoekenhuis en speelpark Hans & Grietje te vinden. Zodra je het terrein op komt, bevind je je direct in een waar sprookje. Met roofvogel shows, bewegende vloeren, zwevende tafels en diverse speelruimtes- en parken.

En natuurlijk niet te vergeten: overheerlijke pannenkoeken!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Ontdek meer dan 100 vliegtuigen, ga langs bij een van de vluchtsimulators of leer meer over de communicatiemogelijkheden van veilig op de grond naar hoog in de lucht. Het is een super leuk uitje in het midden van Nederland, waar je niet alleen met je gezin van kunt genieten.

Oostvaardersplassen

Een prachtig natuurgebied dat je zeker moet bezoeken tijdens je vakantie aan Flevoland: de Oostvaardersplassen. De Oostvaardersplassen is een moerasgebied, vol met vogels, reeën, vossen en ganzen. Om de plassen heen vind je bossen waar je ook heerlijk door heen kunt wandelen. Perfect voor een leuk dagje uit.

Klimbos Fun Forest

Geen zin in een attractiepark, een museum of een rustig dagje genieten van de natuur, maar wil je zelf actief bezig zijn? Ga dan naar een klimbos! In Almere vind je het klimbos Fun Forest. Hier is van alles te doen, van klimmen en boogschieten tot watersport. Ontzettend leuk dus voor een actief, maar gevarieerd dagje weg.

Orchideeën Hoeve

Geniet van een heerlijk rustgevende dag in de Orchideeën Hoeve. Wandel door het park en aanschouw de prachtige flora en fauna. Je vindt er niet alleen orchideeën, maar allerlei soorten planten. Daarnaast kom je allerlei leuke diertjes tegen, zoals stokstaartjes, lori’s, vlinders en witoorpenseelaapjes. Genoeg om te zien dus!

Waar ga jij heen?

Weet je al waar jij heen gaat tijdens je vakantie in Flevoland? Zo niet, dan maakt dat natuurlijk helemaal niks uit, want er is genoeg te doen!

Pin It on Pinterest