Nederlanders zijn een reislustig volk en dat ze hier ook aan de verschillende landen waar ze elk jaar maar weer naartoe gaan. Natuurlijk was het even tijdens de coronacrisis niet mogelijk om allerlei andere landen aan te doen en daarom mevrouw gekluisterd aan ons eigen kikkerland. Hopelijk kan dit in de toekomst wel weer en dan kunnen de mensen naar hun favoriete vakantielanden toe reizen. Meenemen met je door welke landen favoriet zijn. 

De Verenigde Staten 

Veel mensen willen graag een keer naar de Verenigde Staten omdat er zoveel van de Amerikaanse cultuur in de onze doorgedrongen is en dat we eigenlijk de hele dag in aanraking komen met zaken die in Amerika ontstaan zijn. Amerika is zo’n beetje het centrum van de westerse wereld en heeft naast alle interessante culturele zaken ook een bijzondere mooie natuur en de steden zijn ook zeer de moeite waard.

Indonesië / molukken

De voormalige Nederlandse kolonie is erg in trek bij de Nederlanders dat komt natuurlijk door de prachtige natuur en het heerlijke weer. Een vakantie/rondreis molukken ook zeer de moeite waard. De culinaire en culturele hoogstandjes van dit gebied is een van de redenen waarom er graag naartoe gaan.

We willen je graag als tip meegeven dat het erg leuk is om bijvoorbeeld een rondreis te boeken bij een bepaalde organisatie en dat je dus op een veilige en efficiënte manier kan reizen.

Het zuiden van Europa 

Er zijn meerdere landen die in de top van de vakantielanden staan en ze liggen allemaal in het zuiden van Europa. Wij denken natuurlijk direct aan Frankrijk, Spanje en Italië. Ook Griekenland en Portugal zijn erg in trek. Natuurlijk ook hier weer vanwege de culinaire en culturele belevenissen die je in deze streken kunt hebben.

Wij raden je aan om ook nog andere teksten op onze site te lezen omdat we zeer veel tips daarin verzameld voor je hebben waar je echt iets aan kunt hebben.

Veel plezier met lezen en natuurlijk als je op vakantie gaat daar ook heel veel plezier gewenst.

Pin It on Pinterest