In tijden van grootschalige lockdown is het niet mogelijk om te trouwen in de traditionele zin van het woord. Wanneer instructies enigszins opgegeven zijn, of zoals we ook wel kunnen noemen versoepeld, dan is het wel weer mogelijk om dingen te organiseren.

Het komt voor dat mensen niet op vakantie gaan en dus meer geld overhouden voor andere zaken en dan juist op dat moment besluiten om gaat trouwen omdat er meer geld in de portemonnee zit. Natuurlijk heb je er dan ook al wel een tijd voor gespaard in de meeste gevallen, maar zo’n vakantie die uitvalt kan net de weegschaal de andere kant op laten gaan. 

Vrijgezellenfeest organiseren 

Het is een traditie om voor dat er een huwelijk gesloten wordt, eerst nog een vrijgezellenfeest voor de bruid en bruidegom te organiseren. De vriendinnen van de bruid en de vrienden van de bruidegom organiseren feesten. Een voor de bruidegom en een voor de bruid. Een vrijgezellenfeest vrouwen is een goede manier om het spits af te bijten. 

Natuurlijk is er daarna de nodige ruimte om improviseren en allerlei leuke dingen te doen. Je ziet ook dat bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten zelf georganiseerd worden en dat men dan door de stad heen gaat lopen in soort van caravaan, waarbij de bruidegom of bruid een beetje voor gek gezet wordt en dat iedereen vrolijk verkleed is om de sfeer erin te brengen.

Verschillende vrijgezellenfeest 

Wanneer een vrijgezellenfeest organiseert wordt, dan zijn er tal van opties die je kunt kiezen en waar je dan voor betaalt bij de desbetreffende organisator. Zo kun je een escaperoom boeken of bijvoorbeeld paintballen. Bij dit laatste ga je achter elkaar aanrennen en jezelf verstoppen in een soort labyrint en dan schieten.

Natuurlijk zijn er ook andere minder actieve activiteiten te ondernemen, bijvoorbeeld naar een kroeg gaan met z’n allen of gezellig een videoclip maken. Karaoke is ook altijd nog een klassieker die je kan doen. Dat zorgt ook wel voor de nodige hilariteit, want sommige mensen kunnen nu eenmaal totaal niet zingen.

Pin It on Pinterest