Met een extra motor ter ondersteuning tijdens het fietsen kun je ineens een stuk langer door fietsen of lange afstanden in een kortere tijd afleggen. Dat biedt mogelijkheden als je op zoek bent naar extra lange fietsroutes om van te genieten. Met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur op een e-bike kom je dus al een heel eind. We leggen de voordelen van het kopen van een elektrische fiets in Amsterdam voor je uit.

Kopen of huren?

Een e-bike kun je uiteraard ook huren. En je kunt een huurperiode gebruiken om een elektrische fiets uit te proberen. De echte fietsliefhebber zal al snel ontdekken dat de voordelen van een e-bike het allemaal waard zijn. Bekijk daarom het aanbod van de elektrische fiets in Amsterdam bij Urban e-bikes. Laat je adviseren door de ervaren e-bike specialist.

Laat de auto staan

We krijgen steeds vaker het advies om groener te leven. Wat betekent dat precies? Als we met elkaar vaker gebruik maken van hulpmiddelen, energie of andere vormen dat niet milieubelastend zijn, dan gaan we er met zijn allen op vooruit. Een van deze vormen is de milieubelastende auto in te ruilen voor een elektrische fiets. Wanneer je 20 tot 30 kilometer van huis werkt, ga je liever met de auto dan de fiets. Maar als de afstand ineens te doen is met een elektrische fiets, dan kan je de auto dus prima laten staan en met een milieuvriendelijk vervoermiddel naar je werk gaan.

Waarom zou je geen e-bike willen?

Met alle voordelen van een e-bike naast elkaar, wie wil hem dan niet, zou je zeggen, niet waar? Toch zijn er wel redenen voor te bedenken. Een e-bike is natuurlijk een stuk duurder dan een gewone fiets. Wanneer je op de fiets alleen korte afstanden aflegt of je fiets gemiddeld een keer in de maand, dan is een e-bike het waarschijnlijk niet waard. Het is een investering wanneer je echt van fietsen houdt of langere afstanden gaat afleggen.

Pin It on Pinterest